Waarom Macedonië?

In Macedonië ontdekt je niet alleen de ongerepte natuur van de Shar Mountains, maar beleef je ook een bijzondere cultuur van dichtbij. Je gaat op pad met Eskimo, de oudste catski operator van Europa! De hooggelegen grasweides van Papova Shapka zijn de ideale ondergrond voor jouw freeride avontuur! Je verblijft op 1687m en zal de prachtige toppen tot 2747m van dichtbij meemaken. Verwacht heerlijk lange afdalingen over het uitgestrekte glooiende landschap. Hier is dagelijks weer iets nieuws te ontdekken! Dit geldt overigens ook de Macedonische keuken, die bestaat uit een mix van Mediterraanse en Oosterse invloeden.

Voor wie?

Catskiën is familie van het heliskiën. Deze verassende locatie is interessant voor iedere freerider die het iets dichter bij huis zoekt, maar wel een unieke ervaring wil. Je zet je ‘first tracks’ met een klein groepje enthousiastelingen en krijgt daardoor altijd het aantal verticale meters waar je voor kwam. Relax tijdens je rit in de Cat met een muziekje, snacks en klets bij met je ski buddies. De bergen in Macedonië zijn een stuk ouder dan de ‘jonge’ Alpen. Dit resulteert in veel open vlaktes en couloirs, maar ook de incidentele cliffdrop. Hierdoor is dit gebied zowel geschikt voor beginnende offpiste skiërs en snowboarders als voor gevorderde freeriders!

Backcountry safari

Bij een Backcountry Safari slaap je ’s nachts onder de sterren in tenten van Eskimo Freeride of, mits de sneeuw het toelaat, in zelfgemaakte iglo’s. Je bent twee dagen en één nacht onderweg in ruig en wild terrein. Dit brengt mogelijkheden met zich mee: wat dacht je van nachtskiën? De sneeuw reflecteert in het licht van de Cat, een uiterst bijzondere ervaring! Afhankelijk van de groepsgrootte heb je een of twee private Cats tot je beschikking. Hierdoor kun je heel veel meters maken! Tijdens deze safari ervaar je de wilde en ongerepte natuur van Macedonië van dichtbij.

En dit alles voor maar €1250,-

Uiteraard regelen we de nieuwste materialen om te testen!

Meld je nu aan door een mail te sturen naar info@mkskiservice.nl

MK Skiservice & Frosty

Rembrandtlaan 14A
3723 BJ Bilthoven
info@mkskiservice.nl
info@frostysnowboarding.nl

+31 30 228 26 94

Aangepaste openingstijden

Vanaf 16 Maart t/m September gesloten

Winter vanaf Oktober t/m Maart
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 20.00
Vrijdag: 10.00 – 20.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: 12.00 – 17.00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen!

Je bent succesvol aangemeld!