Bibian Mentel, een krachtige vrouw, een geweldige moeder, topsporter in hart en nieren en op dit moment aan het vechten voor haar leven. Voor de zevende keer binnen 15 jaar strijdt ze tegen kanker.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat Bibian er niet alleen voor staat. Kom 29 november naar het Museumplein te Amsterdam en verbreek het wereldrecord schreeuwen! Schreeuw voor schone longen, voor Bibian en alle andere longpatienten.

Wil je meer doen? Kom in actie of doneer.

Voor de tweede keer dit jaar wordt Bibian geopeerd aan haar longen, maar hoe zwaar dit fysiek en mentaal ook is, Bibian vecht door. Ondanks de angst, het verdriet en de boosheid verzamelt ze nogmaals al haar energie om de strijdt tegen die verschrikkelijke ziekte kanker weer aan te gaan. Een eenzame strijd, die ze met jouw steun niet in haar eentje hoeft te strijden.

Laat merken dat je achter haar staat en schreeuw het uit. Schreeuw zo hard als je kunt, schreeuw Bibian haar longen en dat van alle andere longpatienten schoon!

Als je mee wil doen dan dat; doneer dan ook voor….

1. Innovatie op longtransplantaties bij het UMCG. Met een zelfontwikkelde machine heeft het ziekenhuis afgekeurde donorlongen weer geschikt kunnen maken voor transplantatie. Meer info klik hier.

2. Make a wish & challenge your lungs. Naast Bibian willen we in komende jaren mensen met een long afwijking of longziekte helpen hun wens uit te laten komen.

3. Ben jij nog geen longdonor? Word nu donor op:www.wordookdonor.nl

 

Meer info: screamforbibian.nl

MK Skiservice & Frosty

Rembrandtlaan 14A
3723 BJ Bilthoven
info@mkskiservice.nl
info@frostysnowboarding.nl

+31 30 228 26 94

Aangepaste openingstijden

Vanaf 16 Maart t/m September gesloten

Winter vanaf Oktober t/m Maart
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 20.00
Vrijdag: 10.00 – 20.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: 12.00 – 17.00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen!

Je bent succesvol aangemeld!