International Freeski Film Festival keert terug op 9 oktober!

Nu een speciale actie bij MK Skiservice, heb je nog geen kaarten? Koop ze dan bij ons in de winkel, 2 voor de prijs van 1.
Wees er snel bij minimum aantal beschikbaar.

Na een eerste succesvolle editie van het iF3 International Freeski Film Festival is het op 9 oktober 2015 tijd om de winter goed van start te laten gaan. Zoals je van iF3 mag verwachten hebben we weer een aantal gave film voor je op het programma staan, maar ook een nieuwe fotografie workshop en zullen de atleten en producers van Legs of Steel aanwezig zijn!

In het kort:

 • 9 oktober 2015
 • Film Hallen – Hannie Dankbaarpassage 12, Amsterdam
 • Tickets: Slechts 2 kaarten voor € 15,-
 • Tijdschema:
  17:00 Aanvang fotografie workshop door Red Bull fotografie trainer en Illume jurylid Leo Rosas
  18:00 Boosty eten & drinken op te halen
  19:00 Zalen open
  19:30 Aanvang film programma
  02:30 Sluiting Film Hallen.
  (Ben je later? Geen probleem, tussen de films door kan je naar binnen maar check wel hetvolledige programma hier zodat je weet hoe laat die ene film draait.)

Check hieronder snel enkele van de trailers van de films!
Maar onthoudt, dit is niet alles! We hebben ook nog een speciale selectie van Warren Miller – Chasing Shadows op het programma staan evenals de nieuwe film van Sweetgrass Productions op het programma staan alleen is hier nog geen trailer van dus je zult het voor nu even moeten doen met slechts de naam: Jumbo Wild!

Houdt je oog op de iF3 Amsterdam facebook pagina en maak kans op een ski trip met Ripstar, nieuwe ski’s, kleding, liftpassen en nog veel meer!

In Snowman wordt je mee genomen in het leven van ski legende Mike Douglas en zijn beste vriend Kevin Fogolin. Van tieners die dromen van een baan in de bergen tot de gevaren waar ze beide mee te maken krijgen, Mike als professioneel skier, Kevin als lawine voorspeller en consultant in BC, Canada. Maar dan crashed de heli naar beneden en volgt de lawine… Beide vrienden worden gedwongen om de jeugd droom opnieuw te bekijken, nieuwe dromen worden gemaakt en het heden gekoesterd.

Na twee jaar hard werken, filmen op locaties als de steile toppen van Alaska, de diepe poeder van Japan en de majestueuze Alpen is het tijd het resultaat op het grote doek te zien: Passenger van de Legs of Steel mannen zal tijdens iF3 Amsterdam zijn Benelux première beleven.
Bekend om hun innovatieve park stunts en als de rebel onder de ski films staan ze garantie voor een film met een hoog spektakel gehalte.

Maar dat is niet alles: de atleten en producers zullen tijdens iF3 Amsterdam de hele avond aanwezig zijn dus grijp je kan om een biertje te drinken met ze en al je vragen te stellen die je wilt!

Teton Gravity Research staat al jaren garant voor vette ski en snowboard actie dankzij top atleten en de nieuwste film technieken. Voor de nieuwe film Paradise Waits is het niet anders maar laat je ook het wachten, de frustratie en angst voelen die de atleten mee maken als ze moeten indroppen of nou net die ene afdaling hebben gemaakt. Want de winter van 2014/2015 was geen makkelijke maar het resultaat laat je dromen van de winter die er aan komt!

MK Skiservice & Frosty

Rembrandtlaan 14A
3723 BJ Bilthoven
info@mkskiservice.nl
info@frostysnowboarding.nl

+31 30 228 26 94

Aangepaste openingstijden

Vanaf 16 Maart t/m September gesloten

Winter vanaf Oktober t/m Maart
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 20.00
Vrijdag: 10.00 – 20.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: 12.00 – 17.00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen!

Je bent succesvol aangemeld!