Poederbaas Freeride Competition

By 02/03/2015 Events, Video

Na het enorme succes van afgelopen jaar organiseren wij van 11 tot 15 maart 2015 de tweede editie van de Poederbaas Freeride Competition. Ook dit seizoen komen ervaren en minder ervaren freeriders in het Oostenrijkse Goldeck bij elkaar om sfeer te proeven, getraind te worden in verantwoorde off piste afdalingen en te strijden om de titel ‘Poederbaas 2015′. Onder een nieuwe naam ‘Poederbaas Freeride Festival 2015’ kunnen dit jaar niet alleen deelnemers, maar ook friends genieten van een compleet programma met o.a. clinics, een testcenter en leuke activiteiten voor iedere liefhebber van freeriden.

Een aantal veel gestelde vragen:

Wat als je niet weet of je niveau hoog genoeg is om mee te doen? Geen probleem. Iedereen die houdt van off-piste skiën/snowboarden kan in principe meedoen. Freeriden is een sport waarbij jij als atleet zelf de lijn bepaalt die je wilt gaan rijden. Daarnaast zetten wij ons in voor een aantal off-piste clinics in de dagen voorafgaand aan het evenement, waar jouw gids je zal voorzien van de laatste tips&tricks.

Ben ik ook welkom als ik niet mee wil doen? Jazeker! Dit jaar hebben we ook voor ‘niet deelnemers’ een package met accommodatie, skipas en diverse activiteiten. Daarnaast organiseren we nog een paar mooie feestjes!

Ik wil meedoen aan de wedstrijd, maar ik kan alleen het weekend. Is dat mogelijk? De eerste wedstrijd vindt plaats op vrijdag, de kwalificaties. Elke deelnemer zal hierbij aanwezig moeten zijn, anders kan je niet deelnemen aan de wedstrijd.

Vet! Waar kan ik inschrijven? Ga snel naar de inschrijfpagina op deze website voor meer informatie. Na inschrijving en betaling krijg je van ons een e-mail en kan je een keuze maken uit de vier deelname categoriën!

Meer informatie vind je op de poederbaasfreeride.com

MK Skiservice & Frosty

Rembrandtlaan 14A
3723 BJ Bilthoven
info@mkskiservice.nl
info@frostysnowboarding.nl

+31 30 228 26 94

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 20.00
Vrijdag: 10.00 – 20.00
Zaterdag: 09.00 – 17.00
Zondag: 12.00 – 17.00

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen!

Je bent succesvol aangemeld!