Frosty Snowboarding

Onze brede collectie is opgebouwd uit de betere snowboardmerken. Ieder merk heeft specifieke eigenschappen en constructies. Wij gaan regelmatig naar de Alpen om de nieuwste boards te testen. Dit alles vertalen wij in een persoonlijk advies voor jou.

Verkoop & Advies

Naast boards, boots en bindingen hebben wij alles op het gebied van lawine veiligheid. Bijvoorbeeld ABS, lawinerugzakken, Snowpulse, lawinepiepers, probes en shovels.

Wij organiseren clinics over lawineveiligheid (snowsafety). Dit vergroot de bewustwording over de gevaren en risico’s van het off piste boarden en hoe hier mee om te gaan. Belangrijk onderdeel is de werking en functie van de lawinepiepers en ABS-rugzakken. Vraag ernaar in de shop!

Collectie

Bootfitting

Bootfitting is ‘het optimaal passend maken van je snowboard boots’. Naast het adviseren van de juiste boots en pasvorm gaan wij een stap verder. Je boots perfect laten zitten. Wij hebben de kennis en de apparatuur. Deze service is bij de koop van boots inbegrepen. Ook als je je boots ergens anders hebt gekocht, wij kunnen de aanpassingen doen.

Bootfitting

Op zoek naar onze snowboard webshop?

Die hebben we niet… Maar niet getreurd, we hebben iets beters: onze persoonlijke WhatsAppshop

Wij staan voor persoonlijk advies en daarom hebben wij voor deze manier gekozen. Aarzel niet om ons een vraag te stellen, ons team staat voor je klaar.

WhatsApp met een van onze specialisten

Edgar van Kooten

Snowboard guru

MK DNA
snowboard master

Mooiste herinnering
Canada ?? heliboarden
En een epic poederafdaling op mn 195 poedergun in sankt anton ?

Menno van Kicken

Snowboard guru

MK DNA/ specialiteit
Het vinden van het de spullen die bij jou passen en zorgen voor progressie in hoe je snowboard.

Mooiste snowboard herinnering
Elke dag dat ik op mijn board sta is de beste dag.

Karen Jens

Edelweiss

MK DNA
Zorgen dat ons wereld beroemde Edje af en toe even een tosti kan eten, tussen het verkopen van onze fantastische materialen op de door.

Mooiste herinnering:
Die aller aller eerste keer met de Oostenrijkse gids omhoog, snowboard onder de arm (dat kon toen nog gewoon ;)) en stappen maar, in een treintje achter elkaar die bergtop zien te bereiken. En dan boven, dat uitzicht, de verse poeder onder je voeten. Snowboard onder binden en klaar om naar beneden te boarden. Dat gevoel van de eerste keer die maagdelijke sneeuw onder je board door is niet te beschrijven. Wauw!

Jens de Bokx

Snowboard guru

MK DNA
Ik ben er in de winkel voor alle snowboarders die op zoek zijn naar de perfect passende schoen, hun nieuwe favoriete snowboard of de ideale binding. Vanuit mijn enthousiasme voor snowboarden en alles wat er bij komt kijken adviseer ik iedereen zo goed als ik kan, met veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Mooiste herinnering
Uit alle fantastische herinneringen aan skivakanties één favoriet kiezen is bijna onmogelijk maar er is toch een beeld dat ik nooit meer uit mijn hoofd zal krijgen; mijn eerste keer splitboarden. Om op een perfecte bluebird dag achter onze gids aan een bergtop te bereiken en daar dan getrakteerd te worden op een schitterend uitzicht over de Mont Blanc is iets wat ik nooit zal vergeten, om nog maar te zwijgen over de vrijwel onverspoorde afdaling terug het dal in.

Wessel Kuijntjes

Snowboard guru

MK DNA
Ik ben bij MK begonnen omdat ik het snowboarden zelf echt geweldig vind. Daarom vind ik het echt heel tof dat ik mensen mag adviseren zodat hun net zoals mij er optimaal van kunnen genieten als ze op hun plank staan.

Mooiste snowboard herinnering
Mijn mooiste herinnering was toen ik wakker werd ik naar buiten keek en er een flink pak sneeuw was gevallen wat de dag ervoor niet was voorspeld. De hele dag hadden we blauwe lucht met dikke poedersneeuw, dat is voor mij het ideale plaatje.