Onderhoud voor beginners

Ready for the basics? Zelf je ski’s waxen leren slijpen! Deze clinic behandelt de theoretische basis en wordt gegeven door onze one and only medewerkers Menno Koelewijn & Elroy. Veilig werken bij het ski-onderhoud komt aan bod. Ook de bouwwijze en de opbouw van de ski’s wordt uitgelegd. Daarna onderhoud: hoe moet je moet slijpen en waxen (welke hoek, welke wax bij hoeveel graden, etc) Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

Voor wie? Iedereen die maar een beetje handig is, kan meedoen. Bij de clinics dient men bij het praktijkgedeelte een mondkapje te dragen ivm de afstand van 1,5m die niet gewaarborgd kan worden.

Onderhoud voor gevorderden

Ready for the next step? Deze clinic is voor mensen, die al enige tijd zelf het onderhoud aan ski’s en snowboards doen. Of voor mensen die de beginnerscursus hebben gevolgd. Het rotobrushen wordt in detail toegelicht. Je leert werken met starters en kanten impregneringen. Verder aandacht voor slijpen en polijsten van de kanten op een hoger niveau. Voor wie? Deze cursus is voor de freaks! Wederom gegeven door onze eigen medewerkers Menno Koelewijn & Elroy.

Lawine clinic

Een must do! Elk seizoen organiseren wij een een aantal snow safety clinics, met Neerlands lawinepaus Rolf Westerhof van het Snow Safety Center. Tijdens deze clinics word je bewust gemaakt van de gevaren bij een mooie freeride trip. Je krijgt ook informatie over de verschillende theorie- en praktijkdagen van het SSC.

Clinics

9 november, 13 december 2022

Wax & slijpclinic voor beginners

Een avond voor de beginnende waxer
Aanvang: 19:00 uur
Prijs: € 25,- pp
inschrijven mail naar elroy@mkskiservice.nl
4 januari 2023

Wax & slijpclinic voor gevorderden

Een avond voor de fijnproevers
Aanvang: 19:00 uur
Prijs: € 25,- pp
Inschrijven mail naar elroy@mkskiservice.nl