Safety gear

Dat goede safety gear in de off piste van groot belang is weten we allemaal. Maar wat heb je nu allemaal nodig om zo veilig mogelijk op pad te gaan? De basis begint bij een lawine Pieper, Schep en een Sonde. Als extra veiligheid kan je altijd nog kiezen voor een lawine airbag.

We hebben diverse merken op voorraad en alle producten voldoen aan de laatste eisen. Voor veel merken is MK het service center in Nederland, er zijn dan ook korte lijnen met de leveranciers. We verzorgen voor deze merken bijvoorbeeld de updates voor de piepers. Door de hoge kwaliteitseisen moet het veiligheidsmateriaal regelmatig worden aangepast. Als service center kunnen wij dan snel handelen.

Safety Verhuur

Zou je het liefste eerst de loterij winnen, voordat je een set safety gear gaat aanschaffen? Ondanks dat het het waard is, begrijpen we dat het een grote uitgave is. Of dat je er misschien nog even over na wil denken. Dus wil je veilig op pad, maar is de aanschaf een stap te ver.

Dan kun je bij ons al deze producten ook huren. Je beschikt dan over de beste spullen, krijgt kundig advies en al onze know how voor gidsen of cursussen die je nodig hebt. Veiligheid in de off piste is voor ons heel erg belangrijk.

Cursussen & Clinics

Wil je zelf meer te weten komen over off piste skiën, de gevaren en mogelijkheden in het terrein. Samen met het Snow Safety Center, verzorgen wij regelmatig lezingen en trainingsdagen. Ook het oefenen met diverse safety-producten komt aan bod! Echt een aanrader als je net aan je freeride carrière staat en je denkt dat een pillow iets is om op te slapen. Of als semi pro en je op je echte pillow alleen maar droomt van poeder en face shots. Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor een lezing of oefendag. Naast leerzaam, ook leuk om nieuwe contacten te leggen en de ervaringen van andere te horen.

Together We Build Dreams

We willen wel benadrukken dat een set safety gear geen garantie geeft op veiligheid in de off piste. Je kunt het risico verminderen en we adviseren ook altijd met een gids te gaan en te oefenen met je spullen. Want mocht je het ooit nodig hebben en je gaat dan pas kijken hoe het allemaal werkt, ben je te laat.

Bekijk de verhuur prijzen

Prijzen verhuur

Groot assortiment safety gear, tour equipement en tour kleding in de verhuur. Al het materiaal wordt elk jaar uitvoerig gecheckt. We werken met hoog kwalitatieve merken zoals je van ons gewend bent. Lees hier de verhuur voorwaarden. *prijzen zijn incl. wassen van kleding en onderhoud van materiaal na gebruik. Voor vragen kan je een mail sturen naar rental@mkskiservice.nl

Lawine Veiligheid

Per dag v.a.

Lawine rugzak € 15,-
3-eenheid € 15,-
Pieper € 10,-

Op de piste!

Per dag v.a.

Tourski’s € 25,-
Splitboard € 25,-
Tourstokken MK € 5,-

Tour kleding

Per dag v.a.

Shell Jas € 15,-
Shell Broek € 15,-
Midlayer Dons € 10,-
Midlayer € 7,50

Niet gevonden wat je zocht?

Aarzel niet en stel je vraag aan een van onze specialisten.

WhatsApp met een specialist