MK Skiservice

Al meer dan 28 jaar ervaring 

Het MK-DNA

MK Skiservice is al bijna 30 jaar een begrip in de skiwereld. In Nederland, België en ver daarbuiten. Niet voor niets komen veel topskiërs, berg- en skigidsen naar de shop voor advies en onderhoud. Er staat een enthousiast team klaar met up-to-date kennis, wij hebben allemaal het MK-DNA met passie voor wintersport en het luisteren naar de klant.

Bekijk het team

Sociaal betrokken

Wij houden van de bergen en wij houden van mensen. En die twee dingen combineren wij in mooie projecten en het ondersteunen van inspirerende personen. Share the stoke! Bijvoorbeeld met de Mentelity Games van de Mentelity Foundation een 4 daags event, waar mensen met een lichamelijke uitdaging kunnen skiën en boarden in Zwitserland. Wij betrekken onze klanten hier ook graag bij en jou dus ook. Vraag ernaar in de shop!

Mentelity Games

Bootfitting experts

Onze bootfitters kunnen veel. Een probleem is een uitdaging en ‘nee’ is geen antwoord. Wij kijken eerst naar je voet en luisteren goed naar jou. Wat is de oorzaak en dan pas kijken we naar de schoen en de oplossingen die er zijn. Dus heb je issues met pijn of ongemak in je skischoenen? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer je een schoen bij ons koopt heb je één jaar lang recht op aanpassingen.

Meer over bootfitting

Op zoek naar onze webshop?

Die hebben we niet… Maar niet getreurd, we hebben iets beters: onze persoonlijke WhatsAppshop

Wij staan voor persoonlijk advies en daarom hebben wij voor deze manier gekozen. Op deze manier kunnen wij je een persoonlijk advies geven en behoeden van een miskoop. Aarzel niet om ons een vraag te stellen, ons team staat voor je klaar.

WhatsApp met een van onze specialisten

Menno Koelewijn

Opperhoofd

Karen Jens

Edelweiss

Pauline van Wakeren

Freeride Queen

Maurice van der Mark

Poederkoning

Edgar van Kooten

Snowboard guru

Brent Boelens

De Yeti

Menno van Kicken

Juul Tak

Elroy Scharrenburg

Waxmeester

Maayke de Graaff

Edelweissje

Theo Koelwijn

Snowstar

Lot Wisman

Gastvrouw

Susanne Koelewijn

Bootfit Queen

Sep

slapen

Jens de Bokx