Het MK-DNA

MK Skiservice is al bijna 30 jaar een begrip in de skiwereld. In Nederland, België en ver daarbuiten. Niet voor niets komen veel topskiërs, berg- en skigidsen naar de shop voor advies en onderhoud. Er staat een enthousiast team klaar met up-to-date kennis, wij hebben allemaal het MK-DNA met passie voor wintersport en het luisteren naar de klant.

Bekijk het team

Sociaal betrokken

Wij houden van de bergen en wij houden van mensen. En die twee dingen combineren wij in mooie projecten en het ondersteunen van inspirerende personen. Share the stoke! Bijvoorbeeld met de Mentelity Games van de Mentelity Foundation een 5 daags event, waar mensen met een lichamelijke uitdaging kunnen skiën en boarden in Zwitserland. Wij betrekken onze klanten hier ook graag bij en jou dus ook. Vraag ernaar in de shop!

Mentelity Games

Bootfitting experts

Onze bootfitters kunnen veel. Een probleem is een uitdaging en ‘nee’ is geen antwoord. Wij kijken eerst naar je voet en luisteren goed naar jou. Wat is de oorzaak en dan pas kijken we naar de schoen en de oplossingen die er zijn. Dus heb je issues met pijn of ongemak in je skischoenen? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer je een schoen bij ons koopt heb je één jaar lang recht op aanpassingen.

Meer over bootfitting

Op zoek naar onze webshop?

Die hebben we niet… Maar niet getreurd, we hebben iets beters: onze persoonlijke WhatsAppshop

Wij staan voor persoonlijk advies en daarom hebben wij voor deze manier gekozen. Aarzel niet om ons een vraag te stellen, ons team staat voor je klaar.

WhatsApp met een van onze specialisten

Menno Koelewijn

Opperhoofd

MK DNA zit in mijn bloed.
Dat is mijn (ski) ervaring gebruiken om de klant zo goed en eerlijk mogelijk te adviseren zonder teveel slagroom en suiker. Onze klanten helpen zoals je zelf ook graag geholpen wilt worden.

Ik was nog jong en mijn ouders en zus stonden al onderaan de gondelbaan van Saas Grund bij de auto te wachten om naar Nederland te rijden. Ik mocht nog een rondje skien (na veel aandringen) want het was bluebird poederdag. Stiekem via de skileraren ingang van het dalstation een extra rondje gedaan, mijn arme familie maar wachten en ik met tranen in mijn ogen tijdens de laatste afdaling. Dat omdat ik afscheid moest nemen van mijn geliefde bergen...

Elroy Scharrenburg

Waxmeester

MK DNA specialiteit,
Waxen/slijpen, eigenlijk iedere uitdaging is leuk...

Mooiste ski ervaring:
Mijn mooiste herinnering is toch wel heli skiën in Canada. ?? Stoked!! ?? ook blijven Zermatt en Saas-Fee een van mijn favoriete ervaringen.

Susanne Koelewijn

Bootfit queen

Ik heb genetisch dezelfde DNA als Mk. Naast dat ik skiën gewoon fantastisch vindt. Lekker buiten zijn en heerlijk genieten van het gevoel van vrijheid.
Mijn passie bij Mk zijn de skischoenen. De verbinding tussen mens en ski. Gedreven om de schoen zo perfect mogelijk te krijgen. Samen met de klant te puzzelen om dit voor elkaar te krijgen. De klant moet voelen en ik moet het omzetten naar een aanpassing.

Sepp

Slapen, kinderen vermaken

Sinds ik 8 weken oud was, lag ik al in de winkel. Een grote verbouwing meegemaakt en niet meer weg te denken uit het interieur. Lig ik niet buiten dan lig ik binnen ergens in de weg... Het is een vermoeiende taak om alles te overzien... Ik heb zelfs mijn eigen fanclub! Veel kinderen lopen met mijn knuffels of eendjes rond!

Maayke de Graaff

Edelweiss

Mijn MKDNA is alleen maar gegroeid in de laatste 10 jaar. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed.

Skien en Touren in Scandinavie is echt mijn favoriet! IJsland en Spitsbergen staan hoog op mijn verlanglijst. Maar waar ik ook nog met een grote glimlach aan terug denk was met een groep vrienden een tocht maken van de Alphubel joch, richting Tasch hutte en eindigen bij de Mattmarksee. Het uitzicht, blauwe lucht, en je vrienden. Dat biertje na afloop smaakte super!

Lot Wisman

Gastvrouw

MK DNA
Een welkom gevoel voor iedere klant en een bezoek waar met plezier aan terug gedacht wordt. Of het nou een kop koffie is of een krantje bij de brandende haard, het mag aan niets ontbreken!

Mijn mooiste herinnering
Toen ik een jonge tiener was gingen we met het gezin voor het eerst skiën. Ik kom uit een fanatieke familie die direct voor de gondel naar de hoogste berg kozen. Als enige bleef ik achter op de blauwe pistes waar ik mijzelf de hele dag vermaakte en mijn eigen plan trok. Heerlijk. Niemand kon mij ervan overtuigen dat ik mee moest naar de top. Ik vond het fijn om het op mijn manier te doen en was intens gelukkig!

Pauline Houter

Freeride Queen

MK DNA specialiteit: mijn specialiteit is met deskundig advies en oprechte interesse de klant zich thuis laten voelen bij MK.

Ski ervaring: ik zou het niet mijn mooiste maar meest indrukwekkende ski ervaring willen noemen. Tijdens een off piste trip dacht onze gids bij gebrek aan sneeuw een leuk alternatief aan te bieden. Iets nieuws is altijd leuk, dus op naar de top, klimmen en ploeteren totdat we bij een rotswand aankwamen en niet verder konden. Nu komt “the life changing part of the day” zei de gids vrolijk. En meisjes gaan voor zei de groep.. ook net iets te vrolijk. Het kleine rotswandje bleek aan de andere kant 60 meter diep. Iedereen uit de groep kwam voor deze verassing te staan en er was geen weg terug, dus abseilen naar beneden. Zo onverwacht, zo spannend en zo verschrikkelijk eng, ik doe het nooit meer. Maar de kick om daar met de groep aan de andere kant van de berg te staan, dat zal ik nooit meer vergeten.

Brent Koelewijn

Muppet

MK DNA specialiteit: Opa helpen en voorzien van warme chocolademelk. Daarnaast kom ik af en toe verstoppertje spelen in de winkel met papa. Het liefste ski ik met alle grote mannen van MK om mij heen in mijn favoriete ski gebied.

Pepijn Orth

Peppie

Mijn MK-DNA is al vroeg bij mij gekomen, als 15- jarige winkelhulp rende ik al rond om alle ski- en snowboard producten er strak bij te laten staan.
Inmiddels wat jaartjes verder zorg ik met veel plezier en toewijding dat uw ski uitrusting in topconditie is, klaar om uw onvergetelijke avonturen op de piste goed door te brengen. Met passie zorg ik ervoor dat uw ski uitrusting in optimale staat verkeert. Laten wij samen de bergen veroveren!

Mijn leukste ski herinnering
Ik was met mijn ouders op vakantie en mijn broer vroeg of ik mee durfde een off-piste afdaling te maken, Natuurlijk zei ik ja. Toen we door de bossen aan het skiën waren, werd ik al een beetje zenuwachtig. Ik stond boven aan de afdaling, het was niet ver maar ik vond het wel spannend. Mijn broer zei Pepijn, ga jij maar eerst. Toen ik eenmaal beneden was was ik blij, wist niet wat mij zojuist was overkomen het was fantastisch.

Richard Zanen

Dat MK DNA kroop er eigenlijk ongemerkt snel in bij mij. Voor je het weet ben je onderdeel van de Koelewijn family. De eerste jaren sliep ik zelfs boven de winkel tussen de werkdagen door. Inmiddels rijd ik met plezier die ruim 100 km van m’n huis naar de winkel om vervolgens te zorgen dat iedereen de voor hem of haar perfecte skischoen krijgt aangemeten. Ik weet namelijk uit eigen ervaring wat een ellende dat kan zijn, de juiste schoen te vinden als je voeten niet helemaal standaard zijn.

Mooiste wintersportervaring? Heb je even? Als 16-jarige op een eigen gefabriceerd snowboard klooien op de pistes boven Vipiteno, waar ik overigens alleen in de gondellift werd toegelaten, zal ik nooit meer vergeten. Maar ook boarden in Canada en skiën met uitzicht op de Noorse fjorden zijn van die momenten die bijblijven. Ach eigenlijk vind ik alle skitrips top, lekker in de bergen actief bezig zijn. En die bergen vind ik trouwens in de zomer minstens net zo fijn!