1. Boeken en betalen

We zijn niet echt fan van saai gedoe, maar om je uitrusting te reserveren, moet je ons gewoon even bellen, appen, mailen of kom gezellig langs in onze winkel. En ja, we verwachten dat je betaalt, maar maak je geen zorgen, we proberen het pijnloos te maken. Voordat je de spullen in ontvangst krijgt, moet er van tevoren betaald zijn. Zie hieronder de prijzen:

Product
Kosten per dag
3-eenheid (sonde, schep, pieper)
€ 15,-
Lawinepieper
€ 10,-
Lawine rugzak
€ 15,-
Toerski
€ 25,-
Toerski Stokken
€ 5,-
Product
Kosten per dag
Set jas + broek + dunfri
€ 40,-
Set jas + broek + powder
€ 37,50
Set jas + broek
€ 30,-
Hardshell jas
€ 15,-
Hardshell broek
€ 15,-
Dunfri
€ 10,-
Powder
€ 7,50
Product
Kosten per dag
MK Compleet (3-eenheid, rugzak, ski’s, stokken, jas + broek + dunfri/powder)
€ 100,-

2. Borg, gewoon voor de zekerheid

Voor de zekerheid vragen we om een kleine borgsom. Deze bedraagt bij het huren van een product € 200,00. Maak je geen zorgen, we geven het terug als je onze spullen in goede staat terugbrengt. Deal?

3. Mooie spullen, gebruik ze goed en slim

Gebruik ons materiaal waarvoor het bedoeld is – voor (toer)skiën. En deel ze niet met je vrienden, tenzij ze ook hebben geboekt.

4. Be gentle, it’s a rental!

Doe alsjeblieft niet alsof onze spullen wegwerpbaar zijn. Verzorg ze goed, anders moet je wat betalen voor eventuele schade.

5. Als er iets misgaat…

Als je de boel beschadigt, ben je de held die het oplost. Je bent aansprakelijk voor de schade, maar we gaan niet overdrijven. Normale slijtage is oké.

6. Annuleren mag, maar wees redelijk

Als je moet annuleren, laat het ons dan weten. We snappen dat het leven gebeurt. Maar geef ons wel een heads-up, dan kunnen we er samen uitkomen.

7. Verzekering – niet leuk, maar soms nodig (en handig!)

Overweeg serieus om verzekerd te zijn. We willen niet dat je in de problemen komt, maar we kunnen niet alles dekken.

8. Onvoorspelbare dingen in het leven

Als er een sneeuwstorm of iets anders onverwachts gebeurt, begrijp dan dat we niet de schuldige zijn. We kunnen geen controle uitoefenen over Moeder Natuur.

9. Aan alles komt een einde

Aan alles komt een einde, zo ook de huurperiode. Wij zullen zorg dragen voor het onderhoud van de geleende materialen en voor het wassen van de kleding (ga dit alsjeblieft echt NIET zelf doen, ondanks je goede bedoelingen). Scheelt jou weer een hoop gedoe. In de winkel kunnen wij de borg terugpinnen. Stuur je de spullen per post? Dan betalen wij binnen 72 uur na ontvangst de borg terug aan het bij ons bekende rekeningnummer.

10. Discussies – Laten we vrienden blijven

Stel he, dat er ooit iets misgaat, laten we het dan vriendelijk oplossen. Als dat niet lukt, kunnen we misschien samen een MK Yellow Snow biertje (aanrader, te verkrijgen in onze winkel!) drinken.

Door bij MK Rental te huren, beloof je plechtig om deze regels te volgen. Ze zijn van kracht vanaf 01-11-2023 maar zodra ze aan vernieuwing toe zijn zullen wij deze voorzien van de benodigde update.