Frosty

Voor al uw snowboard gear. Spray skiers!

Frosty Snowboarding

Onze brede collectie is opgebouwd uit de betere snowboardmerken. Ieder merk heeft specifieke eigenschappen en constructies. Wij gaan regelmatig naar de Alpen om de nieuwste boards te testen. Bijvoorbeeld samen met de Nederlandse skivereniging. Dit alles vertalen wij in een persoonlijk advies voor elke klant.

Verkoop & advies

Naast boards, boots en bindingen hebben wij alles op het gebied van lawine veiligheid. Bijvoorbeeld ABS, lawinerugzakken, Snowpulse, lawinepiepers, probes en shovels.

Wij organiseren clinics over  lawineveiligheid clinics (snowsafety). Dit om de klant bewust te maken van de gevaren en risico’s van het off piste boarden en hoe hier mee om te gaan. Belangrijk onderdeel is de werking en functie van de lawinepiepers en ABS-rugzakken.

Bootfitting

Bootfitting is ‘het optimaal passend maken van je snowboard boots’. Naast het adviseren van de juiste boots en pasvorm gaan wij een stap verder. Je boots perfect laten zitten. Wij hebben de kennis en de apparatuur. Deze service is bij de koop van boots inbegrepen. Ook voor klanten die hun boots elders hebben gekocht, kunnen wij aanpassingen doen.

Lees meer

Menno Koelewijn

Opperhoofd

Karen Jens

Edelweiss

Pauline van Wakeren

Freeride Queen

Maurice van der Mark

Poederkoning

Edgar van Kooten

Snowboard guru

Brent Boelens

De Yeti

Menno van Kicken

Snowboard Guru

Juul Tak

Susanne Koelewijn

Bootfit Queen

Maayke de Graaff

Edelweissje

Theo Koelwijn

Snowstar

Lot Wisman

Gastvrouw

Elroy scharrenburg

Waxmeester

Sep

Slapen

Lukas Feitsma

Mr. Montana

Jens de Bokx